“Vi kommer att släppa en nyhetsbomb” – Restaurant Julius Carlssons nyårslöfte

Från 23 december till 6 januari kommer Restaurant Julius Carlsson att ha juluppehåll. Efter ledigheten lovar Peter Zaar-Marcus, ägare och kock på restaurangen, att släppa en stor nyhet. 

Mellan den 23 december till och med den 6 januari kommer Restaurant Julius Carlsson att ha juluppehåll. Peter Zaar-Marcus, ägare och kock på restaurangen, vill önska alla gäster en god jul och ett gott nytt år. 

– Det här har varit en fantastiskt år och vi vill verkligen tacka alla er gäster för den fina responsen som ni gett oss. Ni får oss att vilja bli bättre, och ni gör oss bättre. 

Peter och Görgen Tidén tog över restaurangen i Borlänge Science Park för drygt ett år sedan. Efter invigningen i början av november med det nya konceptet kring kocklegenden Julius Carlsson har saker och ting verkligen tagit fart, berättar Peter. 

– Vi har fått otroligt mycket uppmärksamhet och betydligt mer att göra, vilket känns fantastiskt eftersom att det är ett bevis på att vi är på rätt väg. 

I och med succén vill Peter Zaar-Marcus och Görgen Tidén ge alla gästerna ett nyårslöfte:

– Vi kommer att släppa en nyhetsbomb efter jul och nyår som kommer att innebära, och tydligt visa, vår vilja och drivkraft att restaurangen utvecklas, säger Peter.