Ät lokalt och njut av livet – därför är Restaurant Julius Carlssons julmeny unik

Vår julinspirerade trerättersmeny ger dig ett unikt tillfälle att njuta av Dalarnas lokala råvaror – fast med extra mycket krydda och smak. Precis som julen ska vara: någonting att minnas och längta tillbaka till.

På Restaurant Julius Carlssons julmeny är varje råvara noga handplockad för att ge de bästa smakerna som Dalarna och angränsande län har att erbjuda.

– Julmenyn är ren och äkta med höga smaker där vi faktiskt får en riktigt bra chans att lyfta fram det bästa som våra producenter och bönder har att erbjuda, säger Görgen Tidén som är ägare till restaurangen.

Julmenyn ger en möjlighet att förädla producenternas visioner – som de vill ge från åkern till tallriken där hemma, menar Görgen.

– Jag har gått på vad jag själv tycker smakar bäst, och framför allt: de produkterna där det finns en substans och historia. Vi har gjort allt vi kan i år för att inte göra ännu en vanlig jultallrik i mängden.

Julmenyn serveras från november fram till och med den 20 december – mer information hittar du här: www.restaurantjulius.se/julmeny